REKLAMA
Monitor Polski - rok 1953 nr 27 poz. 318
Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 20 lutego 1953 r. w
sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do
wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.
Tekst pierwotny
Metryka
- Data ogłoszenia: 1953-03-27
- Data wejścia w życie: 1953-04-03
- Data obowiązywania: 1953-04-03
- Z mocą od: 1953-04-03
- Dokument traci ważność: 1960-10-01
Jest zmieniany przez:
- Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 12 listopada 1953 r. zmieniające zarządzenie z dnia 20 lutego 1953 r. w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.
- Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 30 stycznia 1954 r. zmieniające zarządzenie w sprawie określenia rodzajów, gatunków oraz norm zużycia surowców do wypieku pieczywa (receptury) i norm wydajności wypieku.
- Zarządzenie Ministra Handlu Wewnętrznego z dnia 11 maja 1959 r. w sprawie zużycia surowców (receptury) przy produkcji pieczywa piekarniczego.
Brak zmienianych dokumentów.
REKLAMA
Monitor Polski
REKLAMA
REKLAMA